automobily | motocykly | hobby | počítače a elektronika | zahradní technika | energie | video-foto-film | scooter | lodě | mobiltest

hodinky

Aktualizováno 30.4.2007

E-mail

 

 

 


  

Spring Drive, nový hodinový strojek

Seiko - Z HISTORIE

SEIKO Sportura SNA  749

Seiko - SNA 633

Premier. Klasická inspirace. Moderní výraz.

Kolekce Elite:
Rozšiřování obzorů Inovace & Dokonalost

Spring Drive, nový hodinový strojek

Seiko - Z HISTORIE



Tipy ze serveru

Chladničky A+
Nová řada spotřebičů
Kupujete chladničku?
Kupujete myčku?
Motorové pilyMountfield věří ve své    výrobky
Mulčování
zajímavá alternativa
Motorové  sekačky s pojezdem
Jedete do Chorvatska s lodí?
Motocykly KYMCO
Minolta DIMAGE 7
BMW F 650 GS

Voigtländer
Olympus Camedia E-10
Kabely Profigold
Dálkový ovladač snů
Voigtländer
Jaguar XJ6 3.2
Auta pro jachting
Výfuky od Pařízků
Onkyo TX-DS 57
Filmový skener Kodak RFS 3600

USB - dobré řešení

Motorové pily

Motorové lodě
Nafukovací čluny
Vodní skútry
Plachetnice

 

 

 

  Seiko                                                     Příloha


 

SEIKO

CITIZEN

CASIO

závěsné kotle

SEIKO v roce 2007 Inovace a elegance

SRH005Firma Seiko na veletrhu Basileji představila  zcela novou kolekci plnou nových technologií, designů a nových marketingových nápadů. Bylo představeno osmdesát nových hodinek SEIKO obsahujících šest nových kalibrů. Všechny budou prezentovány při nové celosvětové reklamní kampani.

Velatura: nová kolekce Elite

Nová kolekci lodních hodinek. Velatura je nové jméno, nový design a nová řada jedenácti modelů, které byly vyvinuty pro život na otevřeném moři.

Kolekce Elite

Nové technologie a designy zdobí kromě řady Velatura i řady Premier, Sportura a Arctura 2007.  Tyto čtyři kolekce Elite jsou nyní tradičními hvězdami značky SEIKO a výrazem její pravé osobnosti.

Spring Drive

Hybná síla „tiché revoluce“ Spring Drive roste a Baselworld 2007 se stal svědkem toho, že byl na trh uveden velmi žádaný Spring Drive Chronograph, jediný chronograf na světě, který měří časový úsek plynulým pohybem.  Přibyly navíc i dva nové modely GMT, takže celkový počet modelů v kolekci Spring Drive stoupl na dvanáct.

Novinky v Basileji 2007

 - Spring Drive Chronograph

  - Spring Drive GMT

  - Velatura

  - Kinetic Direct Drive

  - model Sportura Honda Racing F1

  - Premier

  - hodinky ‚Electronic Ink‘ pro ženy

SEIKO Velatura - Nová kolekce pro ty, kdo milují oceán

významné kolekce nových lodních hodinek, která se zařadí mezi kolekce Premier, Sportura a Arctura jako jedna z kolekcí Elite a která bude ústředním bodem kampaně SEIKO pro rok 2007. SEIKO Velatura je kolekce jedenácti výkonných lodních hodinek pro muže i ženy a v každých se snoubí inovace funkcí s elegancí designu. Srdcem kolekce jsou dva zcela nové kalibry, Kinetic Direct Drive a Yachting Timer, oba navržené speciálně pro Velaturu a pro potřeby profesionálních i rekreačních jachtařů.

Kolekce Velatura obsahuje jedenáct modelů se čtyřmi kalibry, z nichž dva jsou nové a navržené speciálně pro kolekci Velatura. Dámské s diamanty    Kinetic Direct Drive   Alarm Chronograph  Yachting Timer

Sportura  2007. Navržená pro rychlost. Dokonalá pro závodní tým F1 Honda

Pro rok 2007 se kolekce Sportura rozšířila o šest nových modelů – všechny jsou chronografy a všechny jsou dobře čitelné, snadno použitelné a mají působivý design, což je pro kolekci Sportura charakteristické. Letos se středem pozornosti staly konstrukční detaily. Každá korunka, každé označení hodiny a každý číselník evokuje svět silných motorů a pouzdra a náramky jsou aerodynamičtější a snáze nositelné než kdykoli dosud. V kolekci Sportura 2007 se aerodynamika setkává s ergonomií.

Kolekce Honda Racing F1

SEIKO bude v roce 2007 nadále sponzorem stáje F1 Honda a pilota F1 Jensona Buttona.  Představují se dva modely kolekce Honda Racing F1.

1/100 second Retrograde Chronograph

¨Pro stáj F1 Honda začíná nová sezóna a do jejich týmu přicházejí dva nové modely kolekce Sportura.  Analogový chronograf měřící s přesností 1/100 poprvé nese barvy závodní stáje Honda v nevšedním zpracování. Pásek je uretanový a v jeho hladkém designu se odráží vzorek pneumatik, které tým používá u svých vozů při mokrém povrchu.

SPC009

1/100 second Retrograde Chronograph v barvách stáje F1 Honda.

Spring Drive Chronograph

Jediný chronograf na světě, který měří čas plynulým pohybem

Na veletrhu Baselworld byl uveden na trh velmi žádaný Spring Drive Chronograph. Jak se na tak významný počin sluší, tento chronograf bude v centru celosvětové kampaně SEIKO Spring Drive v roce 2007.

SEIKO Spring Drive Chronograph Jediný chronograf na světě, který měří časový úsek plynulým pohybem.Omezená edice 300 kusů

4 nové kalibry přidávají k eleganci kolekce Premier vnitřní sílu

Kolekce Premier společnosti SEIKO měla v rámci kolekcí SEIKO Elite 2006 hvězdný úspěch.  Díky kombinaci klasické elegance a lehce moderního výrazu se kolekce Premier uvedla jako nejpřednější kolekce společenských hodinek SEIKO.

V roce 2007 její přitažlivost ještě stoupne díky čtyřem novým kalibrům. Dnes je kolekce Premier stejně silná v technologii jako vždy byla v designu.

Do kolekce Premier přibyly 4 nové kalibry:

Kinetic Chronograph, Kinetic Direct Drive, High Quality Automatic, a World Timer