automobily | motocykly | hobby | počítače a elektronika | zahradní technika | video-foto-film | scooter | lodě | mobiltest

 
sport

6.5.2003

E-mail

  

 

Premier – dokonalý nápad

Reebok je  firma, která se nesmazatelně vryla do podvědomí všech, kteří se zajímají o moderní trendy v oblasti sportovní obuvi a to již pěknou řádku let. Právě inovace a vytváření nových trendů je Reeboku stejně blízké, jako například Mercedesu či Renaultu v automobilovém průmyslu. Tak jako tyto dvě automobilky i Reebok tvoří, hledá nové cesty, a snaží se posunout „svůj“ obor vpřed. Jedním z revolučních počinů poslední doby, která může v budoucnu zcela změnit  nazírání na „sportovní botu“ představuje běžecká  kolekce Premier Series.

Již   v roce 1895 zakladatel Reebok J.W. Foster poprvé pozval běžeckou špičku. Výsledkem byla bota, která kompletně změnila běžecký svět. Od té doby se tato situace opakovala několikrát.

Reebok pokračuje v této tradici i dnes dále nezvyklým a velmi inovativním projektem Premier Series pro jaro 2003.

Jeden styl není všechno

Hlavní vtip spočívá jako vždy v jednoduché a zároveň vynikající myšlence. Reebok Premier Series činí běh jednodušší pro široké spektrum běžců tím,  že umožňuje  výběr ze široké nabídky kvalitativně obdobné obuvi avšak s výrazným akcentem na individuální požadavky jednotlivých běžců  a to jak  dámské tak i pánské obuvi. Poprvé Reebok představuje kolekci bot pro všechny typy běžců a to pod podobnám designem avšak v různých variantách  které  vyhoví v individuálním potřebám jednotlivých běžců. Premier Series obsahuje 8 typů obuvi: Premier Control, Premier Stability, Premier Road, Premier Versatility, Premier Lite, Premier Competition, Premier Cushioning and Premier Trail. Výsledkem je  přizpůsobivost, funkčnost a dobrý pocit. 

Přizpůsobivost: 

Obuv charakterizují 2 nové struktury klenby  boty – jedna speciálně zkonstruována pro ženy a druhá pro muže. Tato speciální struktura se těsně formuje podle paty a klenby běžce při kontaktu s podložkou.

Funkčnost:

Premier Series charakterizuje DMX pěna – nová technologie odpružení sestavena pro citlivější běh.

Toto extra odpružení umožňuje optimální funkčnost při přechodu  pata – špička. 

Dobrý pocit:

Kolekce představuje obuv se svrchními materiály, které obsahují PLAYDRAY technologii- Reebok systém propustnosti vlhkosti, který udržuje nohu chladnější a sušší. Speciální struktura boty umožňuje natahovat a pokrčovat prsty podle pohybu běžce.

Co pro koho
  

 

Premier Stability – Tato obuv je určena pro běžce, který má plochá chodidla, ne však nadměrně. Premier Stability nabízí zdvojenou hustotu mezipodrážky v přední časti chodidla a na patě což zaručuje lepší citlivost při běhu.

Premier Road je vhodný pro běžce s různými typy chodidel. Obuv je opatřena extra odpružením pro silniční běh i běh na tvrdém povrchu.. Zdvojená hustota mezipodrážky od paty ke střední části chodidla. 

  

Premier Lite je doporučována pro běžce, kteří potřebují extrémně lehkou, citlivou tréninkovou obuv. Neutrální bota charakteristická  odpružením technologií 3D Ultralite.

Premier Versatility je obuv pro začínající a mírně zdatné běžce hledající všestranně využitelnou obuv. Obuv je odpružená a má zdvojenou hustotu mezipodrážky.

 

Premier Competition - Ideální běžecká závodní obuv. Velmi lehká citlivá unisexová obuv je hitem roku 2003.

Premier Cushioning  je charakteristická dvojím odpružením. DMX 6 technologií a polyuretanovou mezipodrážkou  pro extra odpružení a hladký běh.  Je určená pro běžce těžších vah, kteří dvojité odpružení ocení nejvíce.

Premier Trail je ideální obuv pro terénní běh. Obuv je opatřena v přední části  mezipodrážky PROFLEXTION technologií, která napomáhá lepší stabilitě a speciálně tvrzenou a zvrásněnou podrážku. 

Premier Control pro běžce, kteří hledají stabilnější obuv. Je stavěna na tradičně rovné formě. Vhodná pro  nadměrně plochá chodidla. Bota je opatřena zdvojenou hustotou mezipodrážky , která snižuje  stupeň propínání chodidla. 

                                                                           /Reebok +per


 

    

Golf - hra nejen pro bohaté

Test lyží 2003/2004 - aneb s "obřačkama" rychle a bezpečně

Lyže Elan pro příští sezonu

Elan Fusion aneb  revoluce v lyžování pokračuje

Stolní tenis – s čím a za kolik

Co možná nevíte, aneb s čím se hraje tenis

Reprezentativní  Rossignol

 

Rybářství 

D.A.M. Panther 80
Rybář  2002
TiCA  zvyšuje útok

Vybíráme rybářské „náčiní“ 
Navijáky
Také prut ve znamení univerzálu

Hobby

autodráha - hračka nejen pro děti
Také se vám třesou ruce? - dalekohledy
Akumulátorové vrtačky a vrtací šroubováky 

Zahradní technika

Motorové pilyMountfield věří ve své   výrobky
Mulčování
zajímavá alternativa
Motorové  sekačky s pojezdem

   Tipy ze serveru

Jedete do Chorvatska s lodí?
Motocykly KYMCO
Minolta DIMAGE 7
BMW F 650 GS

Voigtländer
Olympus Camedia E-10
Kabely Profigold
Dálkový ovladač snů
Voigtländer
Jaguar XJ6 3.2
Auta pro jachting
Výfuky od Pařízků
Onkyo TX-DS 57
Filmový skener Kodak RFS 3600

USB - dobré řešení

Motorové pily

Motorové lodě
Nafukovací čluny
Vodní skútry
Plachetnice


 

 

Stolní tenis – s čím a za kolik

Pingpong je nejen velice krásný a vzrušující závodní  sport, ale dá se 

 


copyright iTest 2003